Lugna Lördagen..

De senaste dagarna har jag vaknat på samma ljuvliga sätt.. Dvs att jag blir slagen och riven av en ilsk bäbis som inte tycker att jag ska sova längre utan gå upp och leka med honom!
Oftast behöver han byta blöja oxå pga nr2 så då har man inte riktigt samvete nog att ligga kvar och veta hur ont han kan få om han sitter i det en längre stund.. Man får ju lika dåligt samvete de gånger det faktiskt hänt att han är alldeles röd i rumpan.. Så så fort man känner av lukten är det bara att trotsa tröttheten och snällt gå upp och byta blöja, och vid den tiden har man ändå vaknat så pass att man lika gärna kan sätta sig i soffan lr vid datorn medans Elliott sitter snällt och leker i sin leklåda.. :)
Han är så söt.. Fast stökigt blir det.. Men det är så skönt nu när han har sin leklåda för att då är det bara att kasta i alla leksaker där, nemas problemas.. :)

Idag ska jag försöka att få åtminstonde 2 saker gjorda, saker jag skulle gjort för länge sen! Funderar nästan på att stänga av datorn så att jag har mer chans att få sakerna gjorda.. Men jag är inte helt hundra på att det är datorn som stoppar mig.. :/ Det kan vara nått så jobbigt som att jag bara inte vill, och då kan det ta sin lilla tid.. :P
Men nu måste jag göra nått åt det!!

Men det får väl bli när Elliottis sover middag, vilket han förhoppningsvis gör i minst 3 timmar.. :P Fast så ska jag väl inte säga för att då kommer han bara sova 30min.. Inte bra Inte bra..

Nu ska vi snart äta lite frukost iaf.. :) Gott Gott.. Ska bara vakna lite mer först..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback