Sego dag..

Denna dagen går ovanligt långsamt.. Sitter och planerar lite parningar här hemma framöver..

För er som inte vet så har jag ju en liten kull just nu med hamsterbebbar.. :) 9st små kottar är dom.. Calottie som är pappa igen och Jussan(Englatassens Juicey Nam Nam) är mamma..

Sen har jag två planerade parningar.. Vet bara inte riktigt när dom ska paras.. Qaramell måste paras rätt snart för att inte bli för gammal.. Den parningen har jag redan en intresserad.. Fast den tjejen vill ha en speciell sort så det går inte bra med vilket som, utan det ska vara en bö sobel rex.. Själv vill jag oxå ha en bö sobel rex ur den kombon.. Hade hoppats på en bö sobel rex/satin i kullen jag har nu men det vart varken bö sobel lr rex i den kullen.. Så nu blir det nog inte att behålla någon alls..

Har lite saker jag måste göra, annat än att bara tänka på hamstrar hela dan.. :P Men jag e lite segoberto.. *thihi*
Måste bada den lilla Oliver hunden och klippa klorna på både Ollan och Cookan.. Men orka.. :P


Lite bilder på Jussan och Calles bebbar.. :) 9st i färgerna rost, rö rost och choklad. 5 hanar och 4 honor.. Nån som är intresserad? ;)

     
(Klickbara bilder)

Kommentarer
Postat av: Toge

Det är värst vad det ploppar ut ungar hos dig!
thihihi :-p

Postat av: Linda

Haha.. du är bra skadat du..Det skulle du gärna vilja veta va?? Men det får du inte.. :P Så nu får du leva nyfiken i hela ditt liv.. hahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahhihihihihihihihihihihohohohoho *ONT I MAAAGEN*

2007-12-29 @ 20:17:22
URL: http://allaboutlinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback