Hundvakt..

Klockan elva kom Kim och lämnade Daisy. Och vid 11.36 kom första sms:et; "Hur går det med bäbis?"

Han är lite rolig han.. *thihi* Hans tåg gick ju 11.21 så han hann ju inte ens komma fram till sthlm innan han vart orolig.. ;P
Jag var ju tvungen att ringa upp honom och berätta vilken fjant han är! *thihi*
Men han hade ju varit tvungen att smälla igen dörren mitt framför nosen på henne för att hon ville ju följa med sin pappa bort.. Hon ville ju inte bli lämnad.. Men det går bra.. :) Hon har lekt och fjantat.. Hoppat omkull Elliott oxå, så hon får inte vara i närheten av honom när hon är på lekhumör och Elliott får absolut inte leka med henne. Det är han för liten för.. Men annars vid lugnt läge så går det ju bra.. Visst ska han inte hålla på för mkt med henne när hon sover, men det ska ju inte vi heller.. När hunden sover så sover den.. :)

Hon var jätte duktig när vi var ute oxå, både "kajsa och bajsa".. *haha* :) Duktig vovve.. Och hon sa till innan.. Rätt duktig för en hund som inte är toa-tränad ute.. Att det kan vända på bara en helg är ju otroligt! Jag måste säga att Kim är väldigt duktig med henne.. :) Iaf so far.. :) Hon har inte kissat inne här en enda gång hittentills, men det lär ju komma.. Hon är ju trots allt valp och sen när Udden åkt hem så måste jag ju hinna klä på barnet och ta ut honom innan hon får kissa.. Men då får man kanske planera toabesöken lite mer än nu då man mer springer ut när hon gnäller.. :) Ja vi lär ju hitta våra små knep, förhopppningsvis.. :)

Nu gäller det bara att hålla koll på barnet så att han är snäll mot lillan..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback