En lugn dag..

Det var en riktigt lugn dag på jobbet idag! Var nog inte ens 10 kunder sammanlagt tror jag. Men desto mer tid för mig och Anna att prata, både hon och jag är bra på det så vi hade inga problem med att fördriva tiden. ;)
Sen så fick jag även lite tid att försöka tämja våran lilla illbatting till guldhamster vi har inne för försäljning nu också. Han är inte så farlig som han ser ut! Haha! ;P

Efter jobbet fick jag skjuts ner till bussen. Bussen in till Knivsta hade jag precis missat med ca 5min så jag tog bussen in till Uppsala istället för att sedan kunna ta upptåget hem till knivsta igen men när jag ändå var inne i uppsala tänkte jag att jag kunde passa på att ta nått och äta och vad var jag sugen på?! Jo kinamat!! Så jag gick och satte mig på kina resturangen helt själv och åt! Det hade jag ALDRIG vågat för ett par år sedan så jag känner mig rätt stolt över mig själv idag. Kände att jag skiter i vad folk tycker om att jag sitter där själv och äter, bara jag är glad och det var jag! ;) Thihi! Gott var det! Mycket godare än micro lasagnen jag hade som väntade här hemma! :P Man blir även mättare längre på riktig mat istället för denna värdelösa micro mat!

Och inte ställer man sig och lagar mat till en själv när barnen inte är hemma. Jag gör inte det i alla fall. Udden åkte nämligen hem till Hässelby med båda killarna idag och kommer tillbaka på torsdag igen så jag är ensam hemma ett par dagar nu. Skönt! Men jag kommer sakna mina småttingar, men jag ska jobba varje dag så jag har att fördriva tiden med! ;)

Kinesiska fyra små rätter! Gott gotti gott gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback