Påskorientering..

Varje år ordnar L-100 IF tillsammans med Glada Grodan (leksaksaffären) en påskorientering här i Knivsta. För 50kr får du en karta att följa och när du har gått din runda så belönas du med korv, dricka och ett påskägg. Jag har gjort det till en liten tradition för mig och Elliott.

Fast förra året fick jag gå själv för Elliott ville hellre bada hemma hos Kim! :P Haha! Men då tog jag Daisy och Oliver (tror faktiskt inte att Molly var med då) och gick den lilla rundan och åt upp korven och drickan och sen fick Elliott påskägget. :)

I år fick jag med mig både Elliott, Jesper och William! Typ som om William hade nått val! Haha! ;P Även Molly fick följa med. Jag hade planerat att både Jesper och Adia skulle komma och gå med men Adia har varit i Sthlm och träffat sin mamma så hon hann tyvärr inte komma hem igen. Men jag köpte tre kartor i alla fall så hon fick ett påskägg hon med, men korven och drickan snodde jag. ;) Men hon hade varit på McDonalds plus att hon hade fått munkar så det gick ingen nöd på henne! ;P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback