Ålderskontroll..

Nej jag har inte gått och lagt mig än. ;P Fastnade vid lite bloggar. Thihi!

Läste precis det här
inlägget vilket fick mig utsökt att tänka på häromdagen när jag var på Ica och handlade Redbull till Udden!

Här på Ica Kniven så har dom sedan nån vecka tillbaka installerat 4 nya snabbkassor där du får registrera dina varor själv och betala. Jag hade egentligen inte tänkt ta en av dom kassorna i och med att jag tyckte det var lite läskigt, som allt är innan man lärt sig. ;P Men det var så lång kö på alla andra kassor så jag tänkte att jag spar lite tid och tar en sån. Men det jag inte tänkte på var ju att jag hade ju 2st Redbull i min kasse så efter jag hade registrerat mina varor så kom det upp en liten ruta på skärmen där det stod att jag var tvungen att påkalla en kassör för ålderskontroll så jag ropar dit tjejen som var närmast varpå hon kommer och loggar in på datorn och då får hon två alternativ att klicka på. Antingen väljer man: "Legkoll godkänd" eller så väljer man "Känd kund över 30år" och vad tror ni hon klicka i?! Jo "Känd kund över 30år"!!!

What the fuck liksom! Det är fan 4år kvar dit! :O Haha!

Det värsta är att min mamma känner den där tjejen så nu går jag runt och grubblar på om hon verkligen tror att jag är över 30 eller om hon bara klickade på det för att hon känner min mamma! :P Haha!

Det är sällan jag behöver visa leg faktiskt.. Undra om det är för att jag ser gammal ut eller om det är för att jag är så tjock?! Tycker ju inte själv att jag ser så gammal ut så det lutar mer åt det senare faktiskt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback