The Big Bang Theory..

Sitter här och kollar på "The big bang theory". Sheldon är ju bara för underbar! Jag älskar verkligen honom! :D

William ligger här brevid och sover. :) Han är så söt när han sover. Fast han är ju iof alltid söt, det är ju inte direkt så att han blir ful så fort han vaknar. :P Nej han fortsätter att vara söt även då! Haha!
Han låg tidigare och försökte ta mitt skrivblock jag hade i knät. :) Det gick så där faktiskt. Han nådde det ju men han klappade mest på den. Men han var så söt som låg där och försökte! Man såg verkligen att han försökte också! :)
Han blir bara större och duktigare för varje dag! :) Jag längtar tills att han börjar krypa och börjar gå! Finns ju inget sötare än en bebis som nyligen lärt sig att gå! Dom är ju så klumpiga! Haha! ;D

Nu vakna lillskit till lite. Han sover, vaknar, sover, vaknar, sover, vaknar. Han har inte riktigt bestämt sig för att gå och lägga sig än. Mellan varven spottar han ut nappen också. Som nu tex så ligger han och spottar ut nappen var 10 sekund typ. Bråkigt då han faktiskt vill ha nappen. Men men det är bara att sitta snällt brevid och ge tillbaka nappen hela tiden.

Hans pappa borde vara vaken nu men inte då. Han ligger och snarkar som bäst just nu. Jag har varit inne och väckt honom flera gången och sista gången så sa jag att nu kommer jag inte och väcker dig fler gånger utan somnar du om nu så får du fortsätta att sova! Och han sover fortfarande och jag var inne hos honom sist för 1 timme sedan.. Han hade satt alarm på mobilen men istället för att vakna så väckte han Elliott. Riktigt bra jobbat med andra ord! Han får fan inte sätta klockan på ringning om han inte tänker vakna! Det är ju inte speciellt snällt att väcka en 4 åring som behöver sin sömn..
Han ska jobba natt nu natten som kommer, dvs natten till lördag, och därför ska han vara vaken den här natten för att sen kunna sova hela dan imorgon. Men nu lär han ju inte kunna sova imorgon på dagen om han ska sova från halv åtta tills han vaknar.. Men han får skylla sig själv! Jag har väckt honom flera gånger som sagt och jag är väl inte hans mamma heller?! (Nej det skulle ju vara äckligt :P Haha) Han är väl vuxen och kan hålla reda själv på när han bör gå upp och sen faktiskt gå upp då också!

Så fort Big bang theory är slut så ska jag ta William under armen och gå in och lägga mig. :) Ska vara extra tyst så att jag inte väcker udden! :P Rätt åt han! Mouahaha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback