Nam Nam..

Fy vad jag är godissugen just nu.. Inte bra! Man kanske ska fixa iordning en kopp thé med lite socker i och hoppas att det gör susen.. Men oftast gör det inte det utan då vill man ha en macka till.. Och man ska ju inte äta vid den här tiden.. Så inte bra!!

Jag åt dock en blåbärsglass för nån timme sedan och smaken sitter fortfarande i.. Den var lagom go.. Mormors godaste Blåbär.. Laktosfri tror jag den var oxå.. Vad det nu har med saken att göra..

Jag vill ha muffins! :P Eller geisha.. Eller geisha muffins..

Nää nu får jag ge mig.. Sitter och väntar på "Criminal Minds" sen ska jag sova sova säng säng säng.. Ska in till sthlm imorgon och möta upp Eva på Iguana Zoo på Rådmansgatan då dom har gott i konkurs, så vi hoppas hitta lite bra saker att fynda.. ;P Tänkte passa på att antingen möta upp Udden så att han ska följa med hem eller lämna över Elliott så att dom kan vara hemma hos Udden... Det beror på vad han vill göra.. Jag ska ju jobba på fredag så Udden har fått ta ledigt.. :P Bra va?! ;P *haha* Jag tvingade honom.. Elak som jag är.. Tror dock inte att han har speciellt mkt emot att få umgås med sin son.. Dom brukar ha rätt roligt ihop.. :)

Nää nu måste jag fixa iordning lite thé.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback