Va sjutton!

Nää inte var det städat när jag kom hem inte.. Rascal och Prutt har gått runt och gjort absolut ingenting när vi har varit borta! Riktigt ruttet kan jag tycka! Jag som ger dom mat och tak över huvudet, jag som tog in dom när dom var små för att deras mamma gått bort och så städar dom inte när vi är borta!! Rackarns dålig stil! *haha* :P

Men dom e söta så dom får ju dispans.. Mer än den där Elliott.. Va sjutton.. Här sitter jag i telefon och han skriker från köket: "Kassie! Kassie! Kassie!".. Jag fatta ingenting så jag bad Marie snällt vänta i telefonen medans jag går bort och kollar vad han vill och då minsann ska ni höra på maken: Han har hällt ut allt kaffe som var i bryggaren på golvet!! Va sjutton! Så gör man väl inte mot sin mamma?!

Nej ut ska dom hela bunten!! *haha* :P Fast rackarns att dom är så söta.. Går ju inte att slänga ut nån som putar ut med läppen och säger: "Lessen Lessen".. Och när han kommer och klappar mig på benet och säger: "Sitta Sitta".. Eller när han ska komma upp och säger: "Gosa Gosa" och kramar om en. :) Eller ännu värre; när han kommer och säger "Puss" och slemmar ner hela ansiktet på en..

Hur jobbig han än är så tror jag nog att han lyckas göra nått som kompencerar så att man bara smälter.. Ja det är inte lätt att vara småbarnförälder! :P *haha*

Måste ju bara säga: Elliott är det bästa som någonsin hänt mig! Hur jobbig jag än kan tycka att han är ibland så skulle jag aldrig kunna tänka mig ett liv utan honom! Han lyser upp mitt liv! :D Jag är världens lyckligaste mamma som har fått just han till min son!



Elliott idag i bilen på väg till kalaset..

Kommentarer
Postat av: Johanna

nej den har jag nog inte sett

Postat av: Wysteriia

Svar: men om man ligger i och verkligen försöker värva andra så tror jag det går väldigt lätt! :D

2008-08-18 @ 00:52:39
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: linda

Det kallas äkta kärlek..

L

2008-08-18 @ 08:13:05
URL: http://fetmaoperation.blogg.se/
Postat av: Gisele

Lite kul att jag tänkte på Thomsson såfort jag såg denna bilden på Elliott... sorry... haha

2008-08-18 @ 16:13:31
URL: http://deliciousone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback