Dumma Dumma dag..

Kunde inte sova igår natt.. Efter massa timmars försök lyckades jag äntligen.. Fick sova typ 2timmar... Sen vakna Elliott och ville gå upp.. Försökte få tag på Udden men hans mobil var avstängd.. Kan lugnt säga att början på denna dag var inte den bästa.. Mådde inte alls bra efter endast två timmars sömn..
Men jag fick ju stå ut.. Finns inte så mkt att göra.. Elliott vakna vid 8, sen vid 10 somna han om igen.. Och han brukar sova ca 3timmar mitt på dan, brukar dock somna vid 12-13 då. Men idag bara för att jag skulle ha behövt alla de 3 timmarna så sov han bara ca 1½-2 timmar.. :/ Jag vart inte direkt piggare.. Men nu fick jag tag på Udden iaf, så han fick pallra sig hit från sthlm på hans lediga dag.. Sen när han kom så var Elliott vaken en liten stund sen somna han om och han och jag fick sova i ca 1½ timme till.. Efter det började jag känna mig som människa igen.. :) Och eftersom Udden var här kunde jag passa på och duscha, men självklart så ska ju nått bråka och ja det vart översvämning.. :S Stopp i avloppet.. Jätte kul.. Står där med balsam i håret och kan inte skölja ur det.. :S Fick ha i mitt j*vla balsam i typ en timme.. Kan det ens vara bra?!??
Men jag fixa med avloppet iaf med propplösare och grejjer.. Hällde i och vänta 30min som det stod att man skulle göra.. Sen när det e klart ska man skölja rikligt med vatten och vad händer då?? Joo översvämning igen.. *suckar*
Och då var propplösaren slut.. Så jag fick ställa mig i det halvfulla badkaret och sköja ur balsamet så att jag kunde gå och handla mer propplösare..
Har dock inte orkat fixa det ännu.. :/ Jobbigt ju.. Måste tömma ut allt vatten igen.. :S Jobbigt Jobbigt..
Men det får väl göras imorgon.. Får höa med mamma om hon kanske kan ta Elliott nån timme imorgon så att jag kan få fixa lite saker.. Eller så får jag ringa Malin.. Finns massa folk som gärna skulle ta honom.. Men frågan är om jag verkligen vill ge bort honom.. Då har jag ju ingen ursäkt om jag inte gör nått.. *thihi* :P

Stackars Udden kom inte här ifrån förrens med 22.21 tåget och han ska upp kl.5 imorgon bitti.. Och det tar typ 1½ timme för honom att komma hem så han var väl hemma vid 24 tiden lr nått.. :S Om alla tåg klaffade..
Men han var snäll som kom iaf.. Speciellt efter de kanske inte allt för snälla sms:en jag skickade imorse.. *oops*

Nää nu håller jag på å blir galen på alla hamstrar som biter på sina burar.. *gaaaahhhh* Kan dom inte bara vara snälla och sluta.. Jävla Icey och Donna.. Dom vill bara komma ut och springa i deras bollar.. Men det är dax att sova nu så det får dom inte!! Jag måste sova!!

Kollade in i förrådet idag där Päronet har sina ungar.. Självklart kollar jag in varje dag med nytt vatten och mer mat men idag så lyfte jag även på pappret för att kolla lite på ungarna, nått jag inte gjort sedan hon flyttade in där för några dagar sedan och shit vad stora dom är.. Dom är ju en dag yngre än Wilmas ungar men några av dom är nästan dubbelt så stora.. :S Som den här lilla tösabiten.. Vägde henne: 20g väger hon.. Stor tös.. En riktig klump för att endast vara 2v gammal.. Och öppnat ena ögat hade hon gjort oxå, lr så gjorde hon det när hon var i min hand.. :)

image32

Kommentarer
Postat av: leopardia

nämen, nåni, vilken liten söt rackare...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback