Elliott Elvin Alexander..

Ja så heter han min lilla grispojke.. *thihi*
Kollade runt lite på internet utan att leta och hittade det här:

image39
image40

image41

image42

Elliott heter han pga att JAG ville det!! När det var ungefär 2 mån kvar av graviditeten så kom jag på att jag ville att om vi fick en son så skulle han heta Elliott.. Tidigare hade jag sagt William.. Udden total vägrade.. Absolut INTE Elliott, men jag tjafsa inte eftersom jag var så övertygad om att vi skulle få en liten flicka och det namnet hade vi ju redan bestämt både tilltalsnamn och mellannamn.. Kändes onödigt att bråka om vad våran son skulle heta då vi inte skulle få nån tyckte jag.. :P Men ut kom en liten Elliott.. Efter värkar till och från i 6 dagar och sedan rätt så kontinuerliga värkar i nästan 16 timmar så kunde ju inte Udden säga nej.. Men sen var det ju det där med mellannamn.. Jag hade tidigare disskuterat med min syster Carry-Ann om att jag tyckte att Elvin var fint.. Våran morfar heter det i mellannamn så det är inte helt påhittat.. :P Så då bestämdes det.. :P Men sedan tyckte jag att han måste ju heta nått efter sin pappa oxå.. Om vi hade fått en flicka hade hon bara fått släktnamn från mig, så då tyckte jag att Elliott måste ju få nått av sin pappa.. Och Kristoffer som Udden heter i mellan namn total VÄGRADE jag att han skulle heta, vilket man kan förstå om man växte upp med mig.. Och Knut, som Udden pappa heter lät inte heller så intressant.. Gubbnamn.. :S Så då vart det Alexander som Udden heter igentligen.. :)

Så då vart det en liten Elliott Elvin Alexander.. :) Han fick mitt efternamn eftersom jag och Udden inte bor ihop, och vi vet ju inte när vi kommer att kunna flytta ihop så än så länge står jag som ensam vårdnadshavare på honom eftersom det blir så mkt bök om vi båda skulle vara det men inte bo tillsammans.. Däremot när vi flyttar ihop kanske han byter efternamn.. Vi får se... Själv tycker jag att mitt efternamn är finare än Uddens.. :P Men det kanske bara är jag.. *thihi*

Och Flugo ja.. Jag skulle skriva Elvin till min syster på mobilen men T9 ville sig inte riktigt så det vart Flugo.. Funderade ett tag på om vi skulle lägga in det som mellannamn, men det vart inte så.. Och valpen ja hans pappa kallas för Hunden och hundars bebisar kallas för valpar.. Svårare än så är det inte..

Varför detta inlägg kan man ju undra.. Ja du, det undrar jag med.. :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback