Det ska börjas i tid..

I torsdags så började William med att göra lite läten medans han grät. Det vill säga att han började "mabapapa" sig lite men bara medans han grät! Dagen efter, dvs i fredags, så började han med att låta och snacka en massa även i glatt tillstånd! :) Och nu snackar han mest hela tiden känns det som! ;P haha! "Mamamamama" eller "bababababa" eller "papapapa". Det låter så gullig! :)

Jag berättade för mamma varpå hon sa att: "Ja men han kommer säkert att börja prata tidigare än Elliott men krypa senare."

Men William var inte riktigt nöjd med det hans mormor sa så idag har han börjat förflytta sig framåt när han ligger på mage! Dvs börjat krypa lite!! Han vänder också gärna håll och istället för att dra sig rakt fram så har han helt plötsligt vänt helt om och drar sig åt andra hållet! ;) Ja för krypa kan man väl inte helt kalla det för än utan han gör en kombination av att dra sig och hjälpa till med benen. :)

Det roliga är att i måndag när vi var på bvc och mätte och vägde så kollade honom ju igenom honom och sa att det kommer nog dröja ett tag innan han börjar krypa för han har ju inte fattat hela grejjen med att ta benen under sig.

Men tji fick hon! Han visade henne också att hon hade fel fel fel! haha! ;P

Han är så söt min lilla kille! ;) Han är precis som sin mamma; Han gillar inte att folk säger åt honom hur han är! ;P Haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback