Molly rädd..

Jag satt precis och kollade på tv medans jag ammade lilla William och hör först hur Molly håller på och knäppar sig. Jag fattar först inte vad hon höll på med. Det verkade som att hon var rädd för nått på soffan men jag såg ingenting. Trodde först att det är väl nån skugga eller nått som hon reagerar på men konstigt att hon inte sett den tidigare då det faktiskt har varit mörkt ett tag och hon låg ju på soffan ganska nyligen. Ett tag funderade jag på om det kanske kunde vara Elliotts byxor som han slängs på soffan som hon reagerade på men hon kollade mer mot andra sidan av soffan. Det tog ett bra tag innan jag såg vad det faktiskt var hon var rädd för! Ni kan aldrig gissa vad det var! ;P Haha! Jo en fluga!! Vi har en sån där klibbgrej som flugorna ska fastna på precis ovanför den soffan. Men ni som haft såna tidigare vet att ibland så fastnar inte alla flugor utan dom får bara lite klibb på sig för att sen ramla ner och inte kunna flyga. Så flugan satt ju mer lr mindre fast på soffan och kunde inte riktigt flytta så långt på sig utan han försökte vifta på vingarna men kom ingenstans och det tyckte Molly var jätte läskigt!

Men efter ett bra tag, hon måste hållt på i minst 5-10min innan jag ens fattade vad det var hon ens var rädd för, så vågade hon sig ändå fram och nosa lite på den men hon var väldigt på sin vakt ändå. Så jag bestämde för att gå fram och visa den för henne. Så jag går fram och petar på den och då fastnar den ju självklart på mitt finger och sen sätter jag fingret i en höjd så att Molly kan komma fram och nosa om hon vill och självklart vill hon det. Hon är ju så nyfiken så hon håller på och dör! Och vad tror ni inte händer när hon kommer fram och nosar?!
Jo men självklart så kommer hon för nära så att flugan fastnar på hennes nos! Eller strax under nosen faktiskt så hon hoppar ju bak för att sen smaska i sig den. :P
Men det kändes så typiskt Molly! Hon är ju så klantig så hälften vore nog! Haha! Nyfiken och klantig det är Molly i ett nötskal! ;)

Molly tokstolle! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback