Tisdag den 16/11..

Då har man varit och lämnat barnet på dagis och sedan gått ut med alla tre hundarna. Molly och Oliver fick följa med fram och tillbaka till dagis, värsta långpromenaden mao! Haha! :P Och sen lämnade jag dom hemma och gick sen upp och hämtade Daisy.
Kan ju säga att det är 1000ggr lättare att bara ha Daisy plus barnvagn än att ha Molly och Oliver plus barnvagn! Daisy är ju i alla fall lite uppfostrad. ;P Till skillnad från mina hundar då da. :P Oliver plus barnvagn är nemas problemas för han går ändå bara vid mina fötter eller in mot buskarna och sånt. Däremot är det den där Molly som är lite knepig. Hon vet inte riktigt vart hon ska här i världen så man får se upp för henne och hennes koppel som är i vägen mest hela tiden. Fast det har faktiskt blivit lite bättre sedan jag bytte koppel! Det nya kopplet är så mycket bättre! Det är kortare och tyngre vilket tydligen är mycket bättre. Så nu blir jag inte irriterad lika mycket som förut när vi gick ut i alla fall. :P

Nu ska jag sätta mig och spela klart den omgång med Farm Craft 2 som jag startat på och sen så ska jag faktiskt gå och lägga mig och vila en stund. Är alldeles för trött för att klara av att vara vaken hela dagen idag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback