Jag är glad!

Sitter och gluttar runt bland en massa hamstersidor och kollar läget lite och jag känner bara hur glädjen inom mig blir större och större! Åååå mina små älsklingar! Jag saknar mina hamstrar!

Men nej nu låter det ju skumt! :P Jag är ju inte glad över att jag saknar mina hamstrar utan hamstrarna drar verkligen ur glädjekänslorna i mig! Bara det lilla att sitta och titta på en bild och sedan kunna komma med små förslag om färger och sånt. För att inte tala om genetiken! I love genetiken! Åtminstonde den jag fattar mig på.. (a) Haha! :P Kanske är lite ringrostig just nu men det kommer nog fort tillbaka, som att cykla får man väl hoppas.. haha! ;P

Har på sistonde börjar få mer och mer ångest över att "mina" hamsterlinjer ska dö ut men så gick jag in på shf forum och såg att där har vi ju två planerade kullar som båda har min älskade Milou bakom sig! :) Milou är föresten från min senaste kull och den hade jag tydligen i juli 2008! Shit vad tiden går fort!
Eller iof min senaste reggade kull får jag väl rätta mig till.. (a) För Madigans kull reggade jag aldrig då jag inte alls var nöjd med resultatet.. :P Dom såldes som zoohamstrar mer lr mindre hela bunten.. Riktigt fula, men det är en helt annan historia! :P haha! Rätt färger men allt annat var fel på dom! haha!

Ska nog försöka få iväg mig själv på SM som är om ca 2v. Bara träffa alla gamla kompisar för in all fairness så har jag väl inte speciellt många andra kompisar så det känns ju dumt att bli av med dom bara för att jag dragit mig ifrån hamstrarna på sistonde..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback