Tack för idag! Slut för idag!

Nej nu är jag super trött! Måste upp tidigt imorgon för att åka till veterinären för femte gången med mamma hunden Brenda.. :/ Fast denna gången ska dom kastrera henne! Äntligen säger vi bara! Kanske vi äntligen kan få slut på kissandet i soffan.. Inatt hade hon tom hoppat upp i sängen inne i "hennes" rum och bajsat i sängen! (Ja samma säng som du ska få sova i när du kommer hit Grisan! ;P haha!) Rackarns trevligt! Eller inte..

Så idag har mamma pratat med veterinären på Mälarkliniken och kommit fram till att vi ska dit imorgon då da. Eller ja idag blir det ju.. :P Planen var ju annars från Ultunas sida att vi ska ringa tillbaka till dom på måndag, men det kan dom ju glömma.. :P Efter att hon har gått på 2 pencillin kurer och inget har hjälpt, hon blir inte bättre och iom att vi har varit med om det här tidigare med en annan hund som också fick gå med det jätte länge på kur efter kur innan hon kastrerades så har mamma och jag varit ännu mera på men ibland känns det inte som att dom har velat lyssna.. Jävla läkarsyndrom!

Men nej nu ska jag inte sitta och reta upp mig på det här igen det löser sig ju imorgon! ;) Och nu ska jag ju sova! :)

Två saker till då innan jag går; Oliver kommer att följa med till vetten imorgon då han har massa sårskorpor på insidan av sitt ena ben pga att han kliar sig (tuggar sig) där så han får följa med för diagnos! :)

Och dumma hamsterungarna är bara 7 nu igen.. :( Men men 7 är bättre än inga och mandarinen är kvar och det är ju taskigt nog det viktigaste..

Men nu är det natti natt för idag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback