Tjipp Tjopp!

Sitter här och är massa irriterad på en massa onödiga saker.. Men men man måste väl vara det nångång också..

Har egentligen inte så mycket att säga just nu.. Känner mig sjuk. Mår inge bra.. Huvudvärk så att det räcker och blir över.. Känner mig nedstämd också.. Men men det är såna känslor man måste ha också ibland, för annars skulle man ju aldrig veta när man är glad och inte heller uppskatta den känslan..

Och fy sjutton vad jag stavar helt knasigt just nu! Får gå tillbaka på var och varannat ord känns det som! Vissa ord missar jag säkert att rätta men det får ni ha överseende med! :P haha!

Ska sätta mig och spela lite.. Det brukar alltid få mig på bättre humör.. Annars om det inte hjälper får jag väl gå in och kolla på Thomas Järvheden show som jag spelade in förut. Har ju iof redan sett den men det har ju aldrig hindrat mig tidigare! ;P haha! Love it! ;D

Nu gnäller mamma också.. *suck* Hon gör fan inte annat idag! En riktigt grinkärring! Vet att hon kommer att läsa det här sen men det kan hon fan ha! Gnäll, gnäll, gnäll och mera gnäll! Gå och sov med dig och vakna på rätt sida nästa gång är du snäll! Vi orkar inte med griniga människor idag! Speciellt inte idag faktiskt!

Ska se om jag kanske ska plocka upp kameran lite idag och fota lite hamsterungar och så. ;) Men först; SPELA!! ;D

Ska fan ta mig lite choklad också! Det brukar ju också hjälpa till att pigga upp! ;P haha!

Kommentarer
Postat av: Johanna

jag hoppas det kan hjälpa med.. orkar snart inte mer kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback