Kasper kom hem!

Våran stora bamsekatt Kasper har nu varit borta i ca 4 dagar. Han som alltid brukar vara inne och ligga och sova på frysen lr tvättmaskinen tillsammans med Blomman! Han brukar spinna så det hörs i hela huset, men inte längre.. :( För nu är han puts väck! :( Ingen har sett honom på flera dagar nu..

Säkert dom där jävla bilisterna! Dom kör som galningar utanför oss! Dumma jävla gubbar! Ja för jag slår vad om att det är en gubbe!

Men endå.. Spelar ingen roll vad som hänt om dom kört för fort lr om han kommit upp från ingenstans, men jag tycker att man borde väl iaf ha vett att komma upp och säga att dom kört på en katt! För det är bättre att veta än att gå runt i ovishet! Jag hatar att inte veta vart han är. Kanske ligger han skadad nånstans? Vi hade ju en katt förut som var borta i ca 1-2v och som sen kom hem och var bara skinn och ben för att hon hade blivit uppjagad i ett träd, mest sannorlikt, och då inte vågat komma ner utan fått sitta där tills att hon ramla ner och sen kravlat hem då da.. Men hon klara sig iaf! Lilla Ellen! :)

Men Kasper vart är du?! Vi saknar dig! Vi klarar inte av att förlora 3 katter på så här kort tid! Kom hem nu!

Håller tummar och tår att han bara är ute på äventyr!
Men tyvärr är han inte en sån katt, utan han är en av dom som är inne väldigt mkt så chanserna är väl inte så stora..

Först Charlie för några veckor sedan, sen avliva vi Kia i onsdags pga blodcancer(!) och nu Kasper.. Tar det aldrig slut?! :´(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback