Så var det..

Det här med att gå och lägga sig.. :P
Inte min stora styrka direkt..
Är oftast uppe alldeles för länge och för sent.. (a)
Inte bra det! ;P

Men nu har jag gjort lite nytta innan jag ska gå och lägga mig iaf.. ;) Har gått och slängt lite skräp.. Även hittat mina 50+250kr på H&M så vi får se om jag kanske tar mig en sväng förbi där imorgon antingen innan mötet eller efter. :)
Vet vad jag skulle behöva köpa till mig själv men känner jag mig själv rätt så lär jag komma hem med kläder till Elliott.. Det är lite som en drog! Jag ÄLSKAR att köpa kläder till min lilla älskling! :D
Sen så skulle väl Udden också behöva nått plagg.. Fast det är inge kul att köpa till honom för att han använder det ju typ aldrig.. :/ Eller så tar han på sig ett plagg och sen går han med det i hundra år.. :S Så till honom blir det inget..

Nej nu ska jag inte sitta och babbla utan ge hamstrarna vatten och sen ska jag soooova!! :D
Natti natt!

Kommentarer
Postat av: malinm.se - en smart brunett!

Haha bra :) kämpa på! Ja alltså varje vecka utses några vinnare :) så du behöver inte hålla på 4 veckor i sträck om du inte vill!

Postat av: Anna

Tack så mycket =)

Visst ska berätta hur det går. Stugan är verkligen rätt ställe att testa det eftersom här finns mängder med fästingar. Har hittat en på henne som kröp än så länge idag men när hon hade gifthalsbandet kunde man ju också hitta fästingar som gick på henne. Men ska bli spännande att testa när det blir lite svalare väder så de blir mer aktiva.

2009-06-24 @ 11:20:45
URL: http://filmtvmusikautografer.blogg.se/
Postat av: Johanna

hej tjejen hur är det med dig

2009-06-24 @ 13:12:34
URL: http://afragileflowers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback