To do list..

  • Ringa tandläkaren och avboka tiden CHECK!
  • Ringa Samrek och sjuka mig CHECK!            
  • Ringa dagis och sjuka Elliott                            
Elliott har gått och blivit kräkbarn i natt.. Han har varit uppe 2ggr och kräkts.. Inge kuligt.. Pga detta har jag inte kunnat somna än.. :/ Jag är rädd att han ska kräkas igen och då vill jag vara någorlunda vaken för att jag vet att Udden är inte vaken nog att göra nått åt saken.. Det tar ett par minutrar för honom att vakna.. Några minutrar för mkt om du frågar mig.. :P Vissa saker ska man ha i ryggraden som alltså ska komma automatiskt vare sig man sover eller är vaken så ska man bara sätta sig upp och göra det på direkten.. Att ta hand om kräkbarn är verkligen en sak på den listan! Man kan inte bara sätta sig upp i sängen och undra vad som händer utan man ska snabbt börja agera och ta hand om barnet och kräket så fort som möjligt! Barnet är självklart prio nr 1! Nått som jag faktiskt lyckas lära Udden så han tar Elliott på direkten och springer in i badrummet. Jätte bra att han kommit så långt! ;)

Men vad innebär detta för mig?! Jo det innebär ju att jag är den som måste ta hand om kräket! FY SJUTTON alltså! Jag börjar mer och mer ångra mig att jag lärt honom att ta barnet.. *haha* Jag borde nog lärt honom att ta hand om kräket för att det är ju tusen ggr värre! :P *haha* Fast det viktigaste är väl att det blir gjort iaf inte vem som gör det.. *haha* Jag hade ju lika gärna kunna ligga kvar i sängen, lr ja soffan för min del ;P, och gjort ingenting.. Fast då hade Udden skrikit på mig.. *haha* Han får verkligen panik i såna fall och då blir han arg.. Lr rättare sagt blir han väl frustrerad.. :)

Men det var ju inte alls detta det här inlägget skulle handla om.. *haha* Märks det att jag är trött eller? Jag borde ha somnat för lääääänge sen! :P Men som sagt; Jag kan inte! Och om en timme måste jag ändå upp och ringa Elliotts dagis.. Han har varit ledig hela veckan och varit hemma med sin pappa men idag skulle han gå och då går han och kräks mitt i natten.. Ska jag tolka det som att han inte alls vill gå på dagis denna vecka?! ;P *haha* Imorgon är han ju ledig också.. Nice bajs!

Nu får jag väl lägga mig ner och kolla på nyhetsmorgon en timme tills att det är dax att ringa dagis.. För det är väl ingen anledning att somna innan dess.. :P Jooobbigt! Men men det är självförvållat på nått konstigt vis.. ;P

Nu är det nyheter! Bye Bye!



        

Kommentarer
Postat av: Leonora

Godmorgon :)

allt väl?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback