Vad var det jag sa..

Jo men självklart somna jag igår och sov tills kl 2.
Vakna av att Oliver ylade för att han var instängd helt själv i lekrummet här uppe. Stackars lilla bebis! ;P
Så jag fick gå upp och släppa ut honom och sen när jag gick och la mig igen ja men då hade jag ju piggnat till så då kunde jag ju inte somna om! Då hade jag ju sovit i typ 6 timmar.
Men jag kunde ju inte gå upp heller för att då hade Elliott vaknat och också velat gå upp. Han vakna när jag gick upp till Oliver men då lyckades jag övertala honom att ligga kvar iaf mot att jag gick upp och gjorde välling till honom.

Så jag låg och vred och vände på mig till typ kl 6 imorse och först då somna jag om igen. Så när mamma kom och väckte mig vid 11.30 så var jag ju fortfarande trött! :P Inte bra..

Så nu sitter jag och är trött igen. Men så har jag ju varit hos hästarna också och bråkat med Wony! Jävla skithäst säger jag bara! Stegra och sparka bakut och hade sig bara för att hon inte fick som hon ville! Har aldrig stött på maken till envis häst alltså! Det jävligaste var ju att hon lyckades vinna också bara för att jag fick en stöt av tråden jag skulle ta upp från snöhögen.. :/ Dumma Malin som slängt trådarna dit.. Hade dom hängt kvar på staketet där dom ska hänga hade det inte varit några problem, då hade jag vunnit! Men iom att dom låg brevid mig och jag var tvungen att vika av stigen för att plocka upp dom så hann Wony vända helt om och då hade jag ju ingen chans, då var det bara att släppa eller bli släpad.. Och jag hade ingen lust att bli släpad. :/

Men men nu är Troja vaccinerad iaf! :) Och det var ju huvudsaken! ;P haha!


Envisa hästskrälle! ;P haha!

Kommentarer
Postat av: Andréa

Sv: Mysigt mysigt! :) Och fin häst!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback