God dagens!

Elliott bestämde sig för att gå upp halv 8 imorse! Jätte kul då han gick och la sig sent och sen vägra att sova i spjälsängen utan han skulle minsann sova brevid mig och han tog inte alls upp hela platsen.. Nej då.. :P *haha* Men nästintill hela!

Kakan igår var hel lyckad och är redan uppäten! Ooops.. Men det var inte bara jag.. Vi är ju 4 andra som ville ha också.. ;) Eller ja 4 utöver mig och Felicia.. ;) Tom mamma som inte är så förtjust i choklad tog en bit eller två.. :) Elliott ÄLSKA kakan och kom hela tiden och sa "smaka smaka".. :) Så den var en succé! ;D

Vi har nu på morgonen även varit iväg till tandläkaren med Adia och hennes non-existing framtänder! Hon hade tydligen ramlat väldigt olyckligt.. Inte nog med att framtänderna var borta utan 6 lr 8 andra tänder är lösa även dom. PLUS att hon har fått en fraktur på själva skelettet ovanför tänderna.. Lite läskigt faktiskt.. Så nu får hon bara äta "snäll" mat, vad det nu är.. :P Sån som inte bits sa jag men vad vet jag.. :P Och sen så har hon smärtstillande också.. Uscha puscha!

Sen har jag fått jaga lite kaniner också.. Väldigt trevligt.. Fast så mkt jagande var det väl inte.. Bebis, som hon heter, hade hoppat in i buren vi lämna öppen igår så jag behövde bara gå och stänga.. :) Sen fick jag den briljanta idéen att vi släpper ut Ceasar och flyttar över Lilla My och Bebis i den buren för att den har bottennät så då kan hon inte gräva sig ur.. Lilla My är mamma till Bebis och dom har alltid bott ihop. Men Bebis har ju varit på rymmen i ca 2mån nu så man vet ju inte om dom ville bo ihop eller inte.. Men vi testa.. Och det verkade inte vara några problem. Det är ju en helt ny bur, ingens revir förutom Ceasars.. :P Men tydligen har någon varit och rört på den stora dörren så Bebis hittade visst en väg ut iaf.. Så STOR SUCK där! Så nu är hon och Ceasar ute på rymmen.. Ceasar med flit och Bebis med egen vilja.. :P
Får bara hoppas att dom inte stöter på varandra för det skulle ju inte vara så lyckat.. En okastrerad hane med en okastrerad hona.. Fast det hade väl inte varit några större problem om det inte hade varit för att Ceasar är pappa till Bebis! Så det är ju absolut inget lyckat!! Suck suck och åter suck..

Så vi får se vad som händer nu då.. Det är ju ingen idée att jaga kaninen för hur det än är så lär ju hon vinna det loppet! :P *haha* Mamma sa att vi kan ju lika bra släppa ut hela bunten.. Jätte kul med 7 kaniner springandes lösa på tomten varav endast en är kastrerad! Och de andra är mer lr mindre släkt på ett eller annat sätt.. :/ Inte bra!
Så vi får väl se vad som händer..

Nej nu ska jag inte sitta här utan byxor längre.. Börjar ju faktiskt frysa.. :/ *haha* :P

Kommentarer
Postat av: Linda

SV: ja, nyttiga bollar.. Ge mig! :) Bjuda in mig hos någon, kan man göra så? Är det inte att kalla hot? haha

Postat av: Linda

SV: hahaha, då säger vi det.. vi drar till åldersomshemmet ;D Eller ska vi hitta på nått annan innan? ;)



Puss

2008-09-12 @ 14:14:55
URL: http://loserangel.blogg.se/
Postat av: mie

sugen på en ny bloggdesign? Tävla om en här http://memie.blogg.se/2008/september/tavlingsdax.html . Tävlingen går ut om bara någon timme och än är det bara två som är med, så chansen är stor att vinna!

2008-09-12 @ 16:51:22
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

hihi tack sötis <3

2008-09-12 @ 18:11:42
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Linda

Jag är sugen på att köpa hatt i morgon. Kan du? :)



Puss puss puss

2008-09-12 @ 18:17:57
URL: http://loserangel.blogg.se/
Postat av: Natalie

Hej kolla gärna in min sida där jag tipsar om 60 olika ögon make up stilar :) du är välkommen om du vill.

2008-09-12 @ 19:42:20
URL: http://natalies.se
Postat av: Linda

SV: Du verkar ha det roligt med alla dina kaniner och rumpan bar.. eller har du tagit på dig byxor nu? Vill du veta en hemmlis, jag har rumpan bar, eller, bara trosor :P haha

2008-09-12 @ 20:30:54
URL: http://loserangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback