God morgon!

Elliott vakna efter nån timme i sängen och var helt otröstlig.. Han ville inte ha nånting och det gick inte att få honom att somna om.. Han låg säkert och var ledsen i ett bra tag.. Säkert en 30-40min som minst.. Usch sånt är så jobbigt när man inte vet vad det är som är fel och därav inte kan rätta till det med det samma.. :( Det skär i mammas hjärta att se sin lille plutt så ledsen utan att kunna göra allt till rätta..
Jag är ju rätt bortskämd med att när Elliott gråter så är det nått lätt fixat som är problemet. Oftast när han vaknat mitt i natten så är det antingen blöjan som ska bytas eller så är det dax för lite välling igen.. Han har aldrig direkt varit ett barn som skrikit utan att det inte går att trösta honom på ena eller andra sättet. Så usch vad jobbigt det är att inte veta vad problemet är!

Jag gick in och la mig brevid honom och hoppades på att det skulle hjälpa.. Men det slutade med att jag somna brevid honom så nångång måste han ju ha slutat skrika.. :P Nu sover han dock gott! Och det tycker jag att han ska fortsätta med för att jag har precis ringt dagis och sagt att Elliott inte kommer idag eftersom han har haft en jobbig natt! ;P Sen fick jag ringa och säga att jag inte kommer till Samrek också.. Känns ju lite sådär efter att ha varit ledig därifrån i mer lr mindre 2v och sen så kan man inte komma första dagen.. :/ Men men nya tag på tisdag!

Nu ska jag nog gå och lägga mig i sängen igen.. Börjar bli lite frusen känner jag.. :P Och jag börjar bli lite förskyld också.. Huvudet känns tyngre än det brukar och det tror jag inte beror på det genetikhäfte jag läste igår för så mkt läste jag inte så att huvudet ska kännas tyngre.. Det mesta visste jag ju redan så ingen direkt ny info där.. Men lite.. ;) Men långt ifrån så mkt så att hjärnan skulle växa av infon iaf! *haha* :P

Nej nu ska jag gå och lägga mig ner igen.. Får se hur länge Elliott tycker att vi ska sova idag då. :) Jag tycker ju att han kan sova till minst 9 iaf.. :P Varken för sent eller för tidigt! :P Sen får man ju leka en massa under dagen så att han somnar i tid i kväll.. Men det brukar inte vara några problem så som han springer runt på dagarna..

Tjillivippen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback