Lämnat på dagis..

Jag var så säker på att Elliott skulle vara ett sånt barn som knappt hinner komma innanför dörren på dagis innan han har börjat leka med barnen, och visst var det så i början när jag och Udden följde med. Jag trodde absolut inte att han ens skulle ha tid att bli ledsen men vem tror ni börjar gråta så fort man ens hinner säga att man ska gå?! Joo mitt lilla gostroll! Han har gråtit alla de gånger jag lämnat.. :( Usch vad jobbigt det är.. Trots att jag vet att han inte är ledsen länge så självklart gör det ont i en.. Usch och fy.. :( Får verkligen hoppas att det går över snart!

Men det blir ju så konstigt när han går bara 3 dagar i veckan.. Han hinner ju precis vänja sig vid att vara där när han sen inte ska dit flera gånger under den veckan utan sen blir det 4 dagar hemma..
Jag har märkt på hans sömn oxå att han tycker det är jobbigt för att nätterna till tis och ons brukar vara lite halvjobbiga. Natten till onsdagarna brukar vara värst.. Som i natt tex så hade han jätte svårt att sova.. Han låg och var ledsen och pratade lite ledsamt och var sen lite mera ledsen.. Han vaknade flera gånger och verkade inte få någon ro.

Nu får man väl dock tänka på att han inte gått på dagis så många veckor än.. Men om det ska fortsätta så här hela sommaren så vet jag inte om jag orkar med.. :S Det är ju hur jobbigt som helst! Speciellt när ens sömn blir rubbad och man blir väckt och vet att det inte finns nått att göra för att lugna ner honom.. Man smeker lite över magen och shysshar honom men inget blir bättre.. Man tar upp honom och lägger över honom i ens egen säng men då har jag ännu svårare att sova så det blir ju ingen lyckad kombo det heller..

Jag bara hoppas att det ska gå över snart och att han ska vinka glatt när jag lämnar honom på dagis. Kanske tom skicka iväg en slängpuss.. :) Men det lär väl ta ett tag innan det kommer.. Han är ju så liten än..

Kommentarer
Postat av: Lotta

Oj vad jobbigt ni har det. Tråkigt att han bara får vara där tre dagar, vilket konstigt tänk, att barnet ska vara "här i bland och där i bland" så att säga. Det bästa för ett litet barn är väl om det blir så lika som möjligt varje dag. Om det inte fungerar på dagis försök att få dagmamma istället. En del barn klarar inte dagis, även om barnet är ett aktivt barn. Så var det för Angela. Med allt spring hon hade i benen så trodde jag att hon var ett typiskt dagisbarn men inte, hon trivdes mycket bättre hos dagmamma. Lycka till! Till er båda! Eller alla tre så klart!

Kram

2008-05-22 @ 00:09:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback