Dumma ovanor..

Ja man får väl kalla det en dum ovana att jag sitter uppe halva natten bara för att kolla på "Criminal minds".. ;P Men det är ju så bra! Iaf vissa avsnitt!

Kvällens avsnitt lämnade mig faktiskt alldeles varm i magen trots att folk vart mördade.. *haha* :P Var nog inte det som lämna den goa känslan i mig dock, får hoppas inte iaf! *haha* Nej ikväll vart ju Reid kär! Lilla sötnosen! Så där härligt osäker i sig själv och alldeles för smart för sitt egna bästa.. Helt underbar mao! :)

Jag tror nog att jag själv har en liten crush på honom.. Inte för att han är speciellt snygg men det är nått med hans karaktär som får mig på fall.. *thihi* Man blir ju himla nyfiken på hur han är i verkliga livet. Speciellt när man sett honom som Reid så många gånger och tycker sig inte kunna se honom på något annat sätt.. Det är spännande sånt här.. Karaktärer och verkliga människor..

Well well jag får väl ta min mysiga känsla i magen och lägga mig och sova och förhoppningsvis drömma massa goa drömmar istället.. Händerna på täcket dock för så roligt ska vi inte ha! *asg*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback