Konstigt..

Ja ibland är det konstigt..

Idag har jag varit i uppsala och köpt en massa saker till tårtbakningen och även till Felicia i födelsedagspresent.. :) Hon kommer att få en himla massa saker.. :P Tror väl jag köpt typ 6 saker som kommer att bli 5st paket.. :S Jag får nog ge ett från mig, ett från Udden, ett från Elliott, ett från katterna och ett från hundarna.. Kaninerna och hamstrarna är så snåla så dom ger inget.. Lr så får dom dela på en present så får jag ge henne tårtan istället.. *thihi* ;P

Massa saker.. :) Roooooligt! :D Ja just det, sen har jag ju suddisarna oxå.. Det blir ett till paket.. *thihi* Jag har säkert nå mer nånstans som jag köpt nånstans.. Och kommer säkert på flera saker om jag bara får tillfälle.. ;P Massa paket! Jag älskar att ge bort saker! Folk blir sååå glada! :D Jag skulle vilja gå och köpa en barbie häst imorgon oxå.. Men dom är oftast så dyra.. :S Jag har inte riktigt råd att köpa en sjätte (lr blir det sjunde) present för typ 3-400kr.. :S Helt sjukt!

Nej hon får en hamster.. ;P

Nu ska jag sova.. Sluta fundera på konstiga saker.. Vara glad.. Sluta oroa mig.. Fast det gör jag iaf.. Jag tänker på dig! Det ska du veta! Hade jag större lägenhet hade jag erbjudit mitt hem! Men nu är det redan lite trångt som det är.. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum och kniper det så spelar ytan ingen roll..

Sova?! Snälla försök.. :) *kramar*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback