Wiieee..

Det ser ut som att jag blir av med både barn och hund.. :) Lasse kunde ta Elliott några timmar, jag sa en vecka men det lät han inte så haj på.. *haha* Sen så är Stig här och han ska ju ha med sig Cookie hem.. Jätte tråkigt men så länge jag måste ha Daisy så orkar jag inte med en hund till.. Det räcker med två hundar och en unge, det är jobbigt att gå ut med bara det.. :S

Min lilla Cookie bebis.. Som inte är en bebis men men.. *thihi* ;P Usch nu blir jag ju nästan tårögd.. :( Men men orkar man inte så orkar man inte och det är inte snällt mot hunden då att ha kvar bara för ens egna egoistiska känslor.. Men bara för det är det ju inte lätt.. Men denna gång ska jag vara stark och inte gråta som förra gången vi var upp till Dalarna och lämna henne efter att hon bott hos mig i 2v, då böla jag som en liten gris.. Men då kände jag ju att jag klarade av henne.. Det var ju innan Elliott föddes så då hade jag bara Oliver och en tjock mage och det var ju inga problem..
Men nu en unge rikare och även en rottis valp som måste gå ut en gång i kvarten, det går inte.. Dumma lillebror.. :P

Fast jag gråter inte för det.. Nu har jag fått testa på iaf.. Som jag sa till Udden; Det är ju jobbigare att lämna tillbaka och inte ha testat än att ha kvar henne längre och testa och inse att det inte går..
Nu vet jag ju att jag inte klarar av det så det är ju mitt eget val att låta henne åka hem igen.. Anncha hade ju helst sett att hon stanna.. Jag får ju ha henne kvar om jag vill.. Hade jag bott så att jag bara kunde släppa ut dom så hade jag nog haft kvar henne.. Men när jag måste klä på mig, barnet och ta med 3 hundar som varken nån är speciellt bra på att gå i koppel ja då blir det problem.. Det blir för jobbigt.. Jag klarar helt enkelt inte av det själv. Hade jag haft nån som hjälpte mig hade det oxå varit en annan historia men det har jag inte.. Därför får det blir som det blir..

Och hur mkt jag än kommer att sakna henne nu när hon åker så tycker jag nog att det är lite skönt oxå.. :P Jag hade nog tyckt det var skönare om hon åkte igår när jag hade en skitdag men idag när allt känns helt okej blir det ju lite jobbigare.. Men jag får försöka tänka på allas vårat bästa.. Och om jag ångrar mig så vet jag vart jag ska vända mig.. ;P

image259
Den här bilden är tagen exakt 1mån innan Elliott föddes.. Dvs 2006-11-04

Kommentarer
Postat av: Susie Kate Mela

Haha jag är också skiträdd för dockor,, dom har sååå hemska ögon! Så ser dom döda ut allihopa. nej usch!

Postat av: Peter

Du ser att vara en mycket vacker kvinna med underbara kurvor! ;)

2008-01-05 @ 16:20:11
URL: http://bbwlover.blogg.se/
Postat av: L i n d a . B l o m

S: Hahaha! Ja inte fasiken är de ofta iaf :D

2008-01-05 @ 19:57:27
URL: http://lindaslya.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback