Vissa människor har inget innanför pannbenet!!

Snacka om att inte ha något liv!! Här sitter en viss "människa" och snokar igenom allt jag skriver till folk och allt folk skriver till mig.. Sen har hon mage att skicka sms till MIN kompis och snacka massa skit om saker hon ens inte har en blekaste aning om! "Människan" är ju inte klok i huvudet!!

För några år sedan när vi bråkade nämnde jag som hastigast att du måste ha blivit tappat på huvudet på BB och det håller jag fan fast vid!! Fick ju senare veta att det var ju inte ens du som satt bakom msn den dagen vi bråkade som bäst utan det var en av dina älskade vänner, som numer är en värsta fiende som typ alla dina vänner verkar bli efter några veckors vännskap med dig.. Och du tycker ju självklart att allt är ju alla andras fel.. Men hallåå det har aldrig slagit dig att alla dessa har en sak gemensamt och det är att dom inte tycker om dig!! Vem är det då felet ligger hos tror du?!

Sen skicka ett sms där du försöker få över MIN vän på din sida som din vän genom att påstå att jag försöker stjäla hennes vänner.. :S Ja genom sig själv känner man andra.. Och det ser man ju klart genom vad du just försöker göra!

Men en liten newsflash; I'M NOTHING LIKE YOU!!! Inte ens en liiiten bit som dig!! Och jag kommer aldrig bli som dig heller för att jag tycker du är så störd som man kan bli! Helt förstörd i huvudet!

Igentligen vet jag inte varför jag ens bryr mig.. Jag vet ju att det här är ju det du vill! Du blir ju helt till dig i trosorna varje gång du får bråka! Det är ju det du lever för! Du är så jävla patetisk!!

Kommentarer
Postat av: Ladysoul.se

Aaa.. sånna patetiska små människor finns det gott om. Snacka om att inte ha något liv alltså.. Skrattretande! Haha

Postat av: Tu Madre

Slösa inte din energi på folk som tar mer än de ger...

2008-02-12 @ 23:52:09
URL: http://www.tumadre.blogg.se
Postat av: Susie Kate Mela

men om hon har Aspergers så kanske hon inte riktigt kan hjälpa att hon beter sig som hon gör,, Hon kanske känner sig väldigt ensam och att bråka är ett sätt att ha kontakt med folk även om det blir lite fel. Bara en liten teori :)

2008-02-13 @ 17:13:15
URL: http://candykate.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback