Mitt mail till Staffan på ifokus..

Hej Staffan!

Den senaste tiden har medlemmarna på hamster ifokus blivit mer och mer irriterad på sajtvärden och en av medarbetaren pga trådar och inlägg som tas bort till höger och vänster enbart pga att innehållet inte passar personerna i fråga.

Det känns inte riktigt längre som ett forum för disskution utan ett forum där man ska hålla med sajtvärden + medarbetare annars blir man av med skrivrättigheterna.

Nu har både jag och flera medlemmar tröttnat på dessa översittarfasoner! Jag var tills häromdagen även jag medarbetare på hif men sa så sent som i fredags ifrån mig den rollen då jag inte alls håller med dom i den elaka framtonen dom kör fram med.

Du kan själv gå in på hamster ifokus och kolla in disskutionerna mellan sajtvärd + medarbetare och medlemmarna. Det är ett litet ifokus krig skulle man nog kunna kalla det. Inge vidare snyggt från varken medlemmarna eller sajthållarnas sida.

Jag skriver till dig då jag vill ha slut på allt detta bråk. Och i mina ögon skulle detta bråk lätt kunnat förhindras om både sajtvärden och medarbetaren hade varit lite mera ödmjuka i sina framtoningar. I mina ögon är ifokus ett ställe där man ska kunna ställa sina frågor och dom ska kunna disskuteras så att alla kan lära sig.

Jag skulle själv kunna tänka mig ta över rollen som sajtvärd då jag anser att jag själv är tillräckligt ödmjuk och är en väldigt god lyssnare, nått som jag tror att dagens hamster ifokus hållare saknar. Jag har sedan ***** tog över rollen som sajtvärd varit hennes medarbetare så jag vet i stort sett vad det innebär att vara sajtvärd. Det viktigaste för mig är att hålla hela hamster ifokus på en god och trevlig nivå och det ska helt klart vara ett ställe man ska lära sig saker på! Inte vara rädd för att sina trådar ska bli raderade för att dom inte har samma åsikt som sajtvärden och dess medarbetare.

Du kanske vill veta lite mer om mig om du nu skulle ge mig äran att få ta över efter *****. Jag är en tjej på snart 23år, mamma till Elliott 1år. Jag går för nuvarande hemma i väntan på dagisplats för att senare börja arbetsträna. Min lediga tid spenderas oftast sittandes framför datorn och då gärna här på ifokus, inte bara på hamster sidan. Men hamstrar är det som intresserad mig mest då jag föder upp just hamstrar. Är medlem i Svenska Hamsterföreningen och anser mig faktiskt väldigt kunnig när det gäller hamstrar, både när det gäller skötsel och genetik. Så i mina ögon skulle jag vara en tillgång för hamster ifokus. Jag har även två personer som gärna skulle ställa upp som medarbetare och som stöttar mig till 100%.

Mvh Nathalie L.


Läskigt.. Men mäktigt.. ;)

Kommentarer
Postat av: Toge

Det är rätta takter!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback