Hemma igen (God morgon)..

Hann inte med nått "God morgon" inlägg då jag gick upp typ en timme senare än vad jag tänkt att jag skulle göra så jag fick fixa mackorna och äta i bilen för jag hann inte både tvätta håret, äta frukost och klä på mig på en halvtimme.. Kalla mig seg men det gick inte för min del.. *haha* Kan kanske bero på att jag var tvungen att kolla läget på bloggkollen först.. *thihi* ;P

Idag har jag varit duktig, så duktig att jag tom fått lön! Det ni! Det har jag inte fått på år och dar.. *thihi* ;P Jag hade sammanlagt jobbat 22 timmar so far.. Och eftersom jag är "nybörjare" så får jag börja med en timpenning på 70kr. Helt okej för min del då jag igentligen skulle ha börjat arbetsträna och då inte fått nånting alls.. :P Så jag är så nöjd så! Så länge jag tjänar mindre än det jag får ut av soc så spelar inte summan nån större roll då detta innebär att soc behöver betala ut mindre till mig. Och eftersom jag fixat detta jobb själv utan dom så känns det mkt bättre oxå! Desto mindre jag behöver ha med dom att göra desto gladare blir jag.. :P

Idag har jag sålt ett marsvin på jobbet oxå och jag gjorde allt rätt, precis som det skulle va så jag fick så mkt beröm så.. ;) Jätte sött var marsvinet oxå.. *thihi* :) Så nu har jag sammanlagt sålt 3 djur (2 dv hamstrar & 1 marsvin). Men ingen vill ha lilla Berlioz som ligger och trycker i sitt lilla hus.. *haha* Han bara sover och sover den lilla hårbollen.. :P Men förhoppningsvis kommer väl nån och roffar åt sig honom oxå om vi har tur.. ;P Så tråkigt att behöva sitta där och dega men han har det nog rätt bra.. Nu tipsade jag ju Gerd om att ge honom vitkål oxå så då kanske han får lite sånt smaskens oxå, då blir han nog glad.. ;)

Nu ska jag nog göra iordning lite mat till mig och sen ska jag lägga mig i badet.. :) Sen ska jag leka med alla mina hundralappar.. *haha* Fick lönen betald i bara hundralappar så det kändes ju lite extra roligt med massa sedlar! *thihi* Man får ju verkligen mer smak när man får lönen.. ;P Jag ska dit och jobba på måndag oxå. Då kommer massa folk och ska hämta hem sina inackorderingar.. För er sthlmare kan jag ju berätta att Uppsala borna har redan haft sportlov nu när ni äntligen får gå på ert.. :P Så nu ska alla små kaniner och marsvin som varit på "Hotell Fäboden", som jag så fint kallade det idag, hem till sina egna burar igen.. :)

Jag ska nog kalasa på en broccoligratäng tror jag.. Massa gott.. ;)

Kommentarer
Postat av: Susie Kate Mela

Japp det är köpt på Coozy! det var sååå gott :)
Sen gillade jag även deras Lyx blandning som finns under Naturgodis. Sen har jag ebställt hem smakprov på olika teér men har inte hunnit smaka ännu :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback