God morgon!

Då var det dax att gå upp tyckte Elliott. :) Han har redan hunnit få i sig välling och jag har hunnit vara ute en sväng med hundarna så att dom har fått göra sina behov. Oliver det lilla knäppot rullade sig i snön och vart jätte glad.. *haha*

Nu sitter jag och kollar igenom lite bloggar, ser vad alla har haft för sig i natt då jag sov.. :P

Jag har dealat lite med pojkvännen så att han ska få sova till klockan 10 och sedan mellan 10-11 ska jag få sova lite till.. Elliott ville nämligen inte sova i natt så att han hade en liten skrikpaus med i sovandet. Pojkvännen tog sitt täcke och gick ut och la sig på soffan medans jag snällt fick ligga kvar och försöka få honom att somna om.. Och sen tycker han att jag ska gå upp med honom på morgonen och ta hand om honom hela dagen medans han måste sova för att gå till ett jobb där han kan sova vidare på.. *suck* Jag vet inte riktigt vad han tänker med..
"Jag har ju fått gått upp alla andra mornar".. Ja men då har han ju fått sova från typ kl 22 och helt ostört medans jag kanske gått och lagt med senare för att jag antingen fastnat framför datorn eller gjort massa saker som måste fixas.

Och nu kom lillebror med Daisy, nått jag inte alls var beredd på.. *suck* Jag blir så trött.. :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback