God eftermiddag!

God morgon God morgon.. Eller ja jag vakna väl för ett bra tag sedan.. :P Jag vakna till när Elliott vakna i morse men Udden tog honom utan minsta lilla tjaffs utan han tog bara honom under armen och gick upp.. ;) Jag vaknade sedan runt halv elva när mamma ringde och skulle höra om vi fortfarande skulle med till ÖB och det skulle vi ju självklart.. ;)
Eller jag skulle det iaf, Udden bestämde sig i samma stund som jag skulle gå utanför dörren att han oxå ville följa med.. :P Han e lite knas han..
Så vi drog till ÖB och shoppade lite tvättmedel, mjukmedel och lite annat skoj. Jag inhandlade även en våg! Nått som jag tänkt göra ett bra tag och nu fick jag äntligen ärslet ur vagnen.. ;P Sen åkte vi till MdDonalds och handla lite lunch. Elliott fick en naturell hamburgare som han tyckte var så god att han slängde den på golvet.. *haha* :P Duktigt jobbat..
Men han satt och åt på Felicias pommes sen så det gick ingen nöd på honom.. :P Sen fick han morötter och äppelbitar och kycklingbitar och sen glass på det så han tyckte det var en riktig kalasmiddag.. ;P

Sen var det raka vägen hem för att hämta Chris och köra honom långt åt h-vete.. Sen hem till sötnos Oliver som fick vara hemma och passa katterna medans vi var iväg..

Och snart, så fort Lasse kommit hem så ska vi åka iväg och storhandla mat, riktigt tråkigt men det måste ju göras.. Jag och Udden borde igentligen skriva en lista över vad som ska handlas men han sitter och kollar på Simpsons och jag sitter här.. Så det blir inte mkt uppskrivet på den listan.. :P

Men Simpsons borde vara slut snart och då blir det till att sätta sig ner och skriva upp lite saker.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback