Het dejt på vardagsrumsbordet..

Ja nu har det precis pökats på mitt vardagsrumsbord! :O Tänk på det du Gisele när du sitter här och mumsar i dig nått framför tv:n.. ;P Jag kommer absolut INTE att tvätta av bordet innan du kommer, nääääver!! *haha*

Men nog talat om snuskiga vardagsrumsbord, vi vill ju ha detaljer och det är heta enna! ;D *haha*

Tyvärr fick jag bara stå brevid och kolla på fast det gick ju bra det med.. *asg* (Nej fy jag tror jag börjar bli trött.. :P)

Om ni inte redan fattat så är det såklart hamsterpök jag talar om.. :P Ett stycke Obelix' Titanic och min egenuppfödda Duchess (fr Aristocats kullen om nån har koll) har precis haft en het dejt. Tydligen är inte Duchess den fina flicka jag trodde för hon la sig ner på första dejten.. :O Fast det var ju så det var tänkt så jag ska väl inte klaga.. *thihi* ;)

Så om vi har tur nu så ligger det små sprattlande bubbelgum i Duchess bo om 16 dagar! ;) Får hoppas på en massa brunögda varianter denna gången! Fler än i förra kullen.. :) Fast även nån rödögd går bra.. ;)

Och det var ju en himla tur att varken Titte eller Duchess är blyga av sig för att dom hade en hel skara fans som satt och glodde medans dom höll på.. *haha* Dom som glodde mest var nog Rascal och Prutt.. Dom hade nog gärna tagit en smakbit om dom hade fått.. Jag glömde ju helt av att katterna ens var där eller för den delen att hamstrarna var där, trots att Duchess hade både huvud och framtassar på min hand.. :P Men så fick jag ett ryck och kollade på Rascal och ojj vilka ögon han hade.. Jag såg nog vad han tänkte! Och det var inga snälla tankar.. :O Så då sa jag bara till honom: "Rascal!" Och han fatta ju direkt, har smarta katter vettni ;), och jama som svar och såg lite besviken ut.. Han hade ju velat nypa Titte i rumpestumpen.. Kanske få ett ben lr två med sig och sedan kuta vidare in i badrummet och kalasa på dom. Men så får man inte göra! Aja baja!


Duchess <3 Titanic

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

TACK :D fick så otroligt fina kommentarer till den bilden så jag är så gaaaalet glad :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback