Tears on my pillow..

Usch.. Idag har inte varit någon rolig dag.. Eller jo första halvan av dagen var helt okej. Vakna och var någorlunda pigg, sen så ät vi frukost och lekte lite, sen så sov Elliott middag och sen när han vakna efter ca 3 timmars sömn så var allt okej ända tills kanske en halvtimme efter han vaknat. Då.. Ja då brakade helvetet lös.. Han har varit så klängig och jobbig.. Och nu har jag precis lagt honom.. Det som annars inte brukar vara några större problem tog idag hela 45min.. :S Han somna nog av utmatthet till slut..

Jag kunde inte hjälpa det utan jag börja gråta när han inte ville somna.. Det tär nått enormt på en när nån klänger på en och gråter "utan anledning" i flera timmar.. Man vet inte riktigt vad man ska göra.. Man vill bara gå igenom jorden ett tag och komma tillbaka när allt är normalt igen.. Så jag var tvungen att gråta en skvätt för att sedan komma tillbaka till verkligheten igen.. Bita i det sura äpplet kanske..

Men hur jobbig jag än tycker att Elliott är ibland, och hur mkt jag än skulle vilja åka iväg ett halvår för att sedan komma tillbaka med ny styrka så ångrar jag INTE en sekund att jag behöll honom!!! Jag har aldrig tänkt: "tänk om jag gjort abort".. Det finns inte på min världskarta!! Elliott är det bästa som hänt mig. Och trots att jag kan tycka att han är jävulens barn ibland så vet jag att det bara är tillfälligt och att han igentligen är väldens goaste.. :)
Han har alltid en anledning när han är jobbig.. Och nu tror jag nog att det kan vara tänder som spökar igen.. Han har ju bara fått fyra än så länge och fler ska han väl förhoppningsvis få.. ;P
Och det vart ju bättre för han somna juh.. :P

Men det betyder ju att jag inte fått så mkt gjort i sovrummet idag.. Vilket var prio ett idag.. :/

Men nu ska jag byta den där jävla buren till ninerna och sedan rent till hamstrarna, blir dock inge skurande av burarna utan bara avtorkning och på med nytt.. Och sedan diskning.. Sen så ska jag gå å lägga mig!! Är ap trött..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback