Här går det fort..

Igår ringde en ingift släkting till mig; Uffe heter han.. Han ringde och sa att jag lurat på deras barn guldhamstrar.. Då skratta jag bara och sa att dom har ju lurat sig själva.. :P Hans fru hade nämligen sett på internet att jag hade guldhamstrar till salu.. Och hon ville ha, så mamma hade igentligen ringt till mig och sagt att jag skulle ringa tillbaka men det glömde ju jag eftersom jag inte hade tid att göra det på en gång.. :P Men igår så ringde han som sagt till mig och vi bestämde att dom skulle komma redan idag och kolla/hämta den dom skulle ha.. Han sa att dom ville ha den på bilden, dvs Pallas Athena..

Men eftersom jag inte ville ha dom hem till mig eftersom det är bombnedslag just nu så bestämde vi att jag skulle ta med hamstern och de två burarna dom kunde välja mellan hem till mamma så kunde vi träffas där.. Så idag så hämtade Lasse mig och jag tog med mig två hamstrar. .Tänkte att dom kan ju få se hur den andra honan ser ut oxå så kan dom få välja.. Så det vart lite mkt som skulle med; två hamstrar, burar, tillbehör, en stor påse mat, stamtavla m.m. Så jag glömde den ena burar som dom skulle få ha att välja mellan.. Fick bara med mig duna buren och jag skulle ha haft med mig en galler bur oxå.. Men jag tänkte jaja dom får väl ta det jag har med mig.. :P Själv tycker jag ju duna burarna är mkt bättre än gallerburar.. ;)

De hamstrar jag hade med mig var; 
*Pallas Athena, Normalfärgad korthårig hona född 19 maj. Född hemma hos mig, Lemon och Plopp's kull..
*Icey, Normalfärgad Umborous långhårig hona, född i februari tror jag. Uppfödare; Kerstin Wahlbärj

Tänkte att det är ju rätt stor skillnad på dom så dom får se dom och välja efter det sen.. Men vad hände? Jo barnen förälskade sig i Icey och pappa Uffe, som igentligen inte ville ha nån hamster, förälskade sig i Athena.. Så det slutade med att dom tog med sig båda hem.. :) Så jag och Uffe fick åka hem till mig och hämta gallerburen oxå..

Och jag erbjöd mig att ta deras lilla Roborowski som dom har där hemma som dom inte ens kan hantera för den e för liten och för snabb.. Tänkte att jag ska ta med den till utställningen den 29:de och se om någon vill ha den lilla.. :) Så den får jag hem på tisdag..

Imorgon när Udden kommer tänkte jag att jag ska fixa iordning i "hamsterrummet" och ta bort och skura alla burar som inte används och lägga undan dom och sedan göra rent även dom som används när jag ändå håller på.. ;P Och sedan ska jag ställa iordning det som jag vill ha det.. Så att jag har alla burar där dom ska vara.. Har varit lite flytterier hit och dit på sistonde.. Men nu ska det bli ordning på det.. Och jag ska se om vi kan installera skrivaren oxå så att alla kan få en liten lapp där det står namn och lite sånt på.. :) Så det blir lite hemtrevligt och personligt... ;) Mys pys.. *thihi*

Så den här veckan som kommer är fullspäckad med saker som ska och MÅSTE göras.. :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback