Dagen började iaf bra..

Ja upp tidigt för att åka och hjälpa mamma med valparna.. Och bra var väl det för den där Elsa var ju helt tokig, hon försökte hugga mig.. En riktig farlig liten tös.. *haha* Men inte tyckte någon av dom att det var speciellt roligt att bli varken chippade lr bli vaccinerade.. :P Men det gick bra iaf.. Jag fick hålla medans mamma kollade bort..
Vi var på en ny smådjursklinik här i närheten av Knivsta.. Fast jag tror den tillhörde SIgtuna kommun.. Om jag inte minns helt fel heter den typ Mälardalens Smådjurs klinik.. Lr?? Mamma kommer att rätta mig så jag orkar inte tänka så mkt mer på det.. :P Ni får kolla under kommentarer senare om det var rätt lr fel.. *thihi*

Sen då.. Jo sen så har jag lagat mat.. Det vart jätte gott, som alltid.. :P Sen så åkte jag och mamma till Fäboden så jag fick handla lite pellets, på mammas bekostnad.. :P Och mamma fick spendera lite pengar.. Det är väl alltid skojjigt.. *thihi* Fastna lite och snacka med en av tantaloonerana som jobba där om hundar och lite annat skit.. Träffa även hennes jätte fina Greyhound.. :D Jätte vacker svart "liten" sak.. ;)

Sen hem och säga adjö till Udden.. Kolla lite på Idol och prata med Kim.. Chatta även lite på msn..

Tänkte precis berätta vad jag vart så ledsen och besviken över men jag orkar verkligen inte.. Jag bryr mig inte längre.. Jag har inte ork att bry mig.. Elliott är sjuk och jag är jätte trött.. Jag blir alltid sviken.. Folk tänker alltid på mig sist, så jag förstår inte varför jag ens trodde att jag skulle bli inräknad i "gänget".. *suck*

Har sån lust att bara åka härifrån just nu.. Eller nää jag har lust att shoppa och fixa iordning på denna skit lägenheten!! Så att jag kan börja trivas hemma.. Så att jag inte blir lika besviken nästa gång det här händer.. För inte är det en fråga om OM det kommer att hända utan snarare NÄR det kommer att hända.. bläää.. Men man blir alltid sviken.. Varför tror ni jag inte umgås så mkt med mina "vänner" längre för?? Jag klarar inte riktigt av besvikelserna det för med sig.. Jag tar det så jävla hårt och känner mig helt jävla misslyckad.. Typ som att jag inte skulle vara värd något bättre..


Nää orka.. Blä blä blä blä... Jag behöver sova nu.. Förhoppningsvis blir det ingen jobbig natt för Elliott.. Håll tummarna att han kan sova, så att han blir utvilad tills imorgon, och att även jag får några timmars oavbruten sömn.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback