Arg..

Hade fått ett mail från en person på lunarstorm och fyy vad arg jag känner mig just nu fast ändå lugn..

Känns inte riktigt som att jag har nått att förlora för som Westlife sjunger(ja jag är en nörd): "You can't lose what you never had".. :P


En person känner jag att jag kan tänka mig bli sams med (som om vi skulle ha bråkat well well) men den andra kan jag slänga i Värtan.. (e det så man säger)

Har huvudvärk och MÅSTE sova så nu ska jag knoppa men först;

Har ni några åsiker om vad jag gör, säger, håller på med? Var inte rädda att kommentera lr säga det!! Ni behöver inte vara rädda för att jag ska bli sur.. Om man säger nått i välmening och man hör på rösten att det faktiskt inte är illa menat så varför skulle man bli sur över något sådant? Men om man har några åsikter som man tror att den andra skulle bli sur över kanske inte internet är bästa sättet att lägga fram det, och speciellt inte vid ett mail genom lunar.. Utan ring då istället lr de allra bästa är ju att ta det IRL!! Dvs i person, i verkliga livet..

Sen var ju d det här med att inte skriva om andra på diverse bloggar och sånt.. Kanske inte heller är de smartaste, utan nästan lika illa som lunarmail.. :P Men jag ska ta det irl senare, nu kände jag bara att jag var tvungen att skriva av mig för om jag inte gör det så kommer jag inte att kunna sova, och nog prioriterar jag sömn över att vara alla till lags.. Jag måste ju vara pigg nog att ta hand om lilla griseknoa om några timmar.. ;P

Och Tant Grön, som jag bestämt att kalla dig, Jag tycker om dig på riktigt även om jag vart lite besviken på dig för stunden.. Men nu har jag växt upp igen och kommit över mina barnsliga fasoner och hoppas att du vill hångla med mig snart igen?? Friends?! I will call lr iaf skicka ett mess... :) För jag tycker du e söt, även om du kanske inte tycker det tillbaka..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback