Nya kläder..

Eftersom den där "j*vla" Udden aldrig blir färdig till att köpa några nya kläder så har jag nu beställt nya kläder från H&M till honom.. Får bara hoppas att dom passar herrn.. Storleksmässigt menar jag då, smaken skiter jag väl i då han inte har någon smak.. :P Han tar på sig det som är varmt och funkar.. Dom byxerna han använder nu tex är som jag beställde från H&M för ett tag sen men dom skulle han ju aldrig använda för att dom har knappar och han vill bara ha dragkedja.. Ja men nu passar det tydligen.. :P När man inte har nått annat att välja på så har man inte så mkt till val.. ;P
Passade inte bara på att köpa ett par byxor till honom utan även två stycken tröjor, och sen av nån dum anledning så slängde jag med en keps för 10kr oxå.. Helt onödigt men men..

Tänkte först tagit allt på postförskott men istället blir det faktura eftersom annars kostar det ju sjuttsike 50 spänn i avgift.. Blä blä.. Iof hade jag två rabatt koder, en på 100kr och en på 50kr så det som annars skulle ha hamnat på 574,90kr hamnade nu på endast 424,90kr.. Helt klart ett mkt bättre pris.. ;)

                   

Kommentarer
Postat av: Linda

Snygga kläder må jag säga faktiskt!! När ska du beställa åt mig då?? :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback