Fy fan..

Jag mår inge bra.. Har varit sjukt hängig hela helgen.. Känner mig lite sjuk faktiskt dåå... Bajs bajs..
Har precis ätit och nu mår jag ännu sämre.. Känns som att jag inte har nån energi i kroppen.. :(

Sen e jag deppig oxå.. Utan anledning.. Känner mig bara nere.. Och Udden hjälper ju inte till direkt.. Gör allt för att irritera mig.. *suck* Otrevlig och sånt.. Gnällig..
Visst kan väl det lite bero på att jag typ inte sagt ett enda snällt ord till honom under hela tiden han varit här.. :P Men asså orka.. Vissa saker han gör har jag bett honom att INTE göra i ÖVER TRE ÅR!!! Okej att killar är trögfattade men sån jävla tid borde det inte ta!! Men det är precis som att han inte bryr sig.. Bara för att det är mitt hem så behöver han inte göra vissa saker.. Han är ju så jävla van med att hans pappa gör precis ALLT åt honom, han städar fortfarande hans rum! Udden nekar till det, men jag vet ju själv då jag är där och går ut och går med Oliver och sen när jag e tillbaka är allt skräp borta och sängen bäddad och Udden har då varit på jobbet hela tiden..
Jag sa till Udden att han borde skaffa egen lägenhet och lära sig ta efter sig själv och lite sånt just för att han ska förstå varför det ibland kan se ut som det gör hemma hos mig. Det är inte alltid man orkar, speciellt inte när man har ett litet barn.. Men NEJ det vill han ju självklart inte.. Varför ska han ha en egen lägenhet för?! Det är ett lika stort frågetecken som varför han ska ha körkort och bil.. Han förstår inte alls varför.. *suckar högt och länge*

Jag vet inte hur mkt mer jag står ut.. Jag börjar tröttna rejält.. Han verkar ju inte bry sig längre..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback