Jävla Bråkstakar.. *suck*

Idag har jag varit hos mamma för att mormor och Vivi var där så jag hälsade på lite.. :)
Samtidigt fick jag en paus från Elliott för honom tog Lasse, Elliotts morfar så snällt hand om.. :D Elliott älskar sin morfar!! Så då fick jag tid att vila min axel som inte känns nå vidare.. Dumma gröt som gör mitt barn för tungt för mig.. Kunde han inte stanna på typ 4kg.. :P *thihi* Nää det hade ju inte varit nå vidare..

Men nu över till en lite tråkig sak som hände hemma hos mamma mellan hennes hundar..
Min mamma har fyra hundar; 
Max, Bichon Havanais/Papillon/Dv. spets/Chihuahua (Olivers son)
Fiffi, Papillon, Dv. spets/Chihuahua (Olivers syster)
Astrid, Chihuahua/Papillon/Dv. spets (Olivers systerdotter, Fiffis dotter)
Agnes, Papillon/Japansk spets

Nu är det så här att Astrid och Agnes är ungefär i samma ålder.. Astrid är väl kanske ett halvår äldre eller nått sånt..
Dessa två flickor brukar ryka ihop med jämna mellanrum.. Skrev om det på en annan sida så jag kopiera lite så om det står lite konstigt så förstår ni varför.. :P

Så när Astrid och Agnes ryker ihop då kommer ju mamma Fiffi och ska försvara Astrid så då är dom två på Agnes och Agnes blir så arg så arg.. Astrid är född hemma hos oss medans Agnes kom hit när hon var 8v.. Och jag tror väl att Astrid är 6mån äldre än Agnes. Vi köpte Agnes för att vi ville att Astrid skulle få en lekkamrat i typ samma ålder men nu när dom blivit lite äldre.. Dom är runt året nu.. Så har det bara blivit värre och värre.. Och idag rök dom ihop rejält, varpå mamma spruta vatten på dom med vattensprutan, som hon brukar, och då brukar dom sluta men inte idag.. Så hon öppna upp locket och hällde ut allt vatten på dom och dom slutade fortfarande inte så jag tog tag i Agnes och bar upp henne varpå Astrid hoppar upp och biter henne i häcken så mamma var tvungen att ta Astrid.. Och när jag håller i Agnes ser jag att hon blöder på ena benet så mamma tar henne och går in i badrummet för att tvätta och kolla igenom henne.. Varpå jag tar Astrid och klämmer och känner för att se om hon är skadad.. Sätter henne i diskhon och då hittar jag ett rätt så djupt hack i ena frambenet.. Agnes sår(som oxå var på framtassen) var mkt ytligare än Astrids, men sen hittade mamma yttligare ett sår på Agnes andra framben..
Så allvarligt har det inte varit tidigare.. Som tur är så kommer min lillebror snart att flytta till Knivsta så då kommer Astrid att flytta till honom.. Astrid älskar verkligen Kim.. :) Dom e lika sega båda två på mornarna.. :P
Agnes är förhoppningsvis även gravid så det där var ju inge vidare bra för henne.. :/
Men det var hon som startade det hela.. Fiffi som oxå hängde med på ett hörn verkade dock ha klarat sig oskadd ur det hela..

Nu vakna Elliott så fortsättning följer väll kanske senare.. Nu blir jag tutt-tant för ett tag.. *haha*

Kommentarer
Postat av: Maggi

Uff vad tråkigt. Men tikar är ju som dom är, har samma prob med Dessi och Mollie :/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback