Ahh jag blir galen..

Trött men kan inte sova.. Är väl orolig inför morgondagen, lr ja idag dagen rättare sagt.. Ska åka upp till Dalarna och sova över UTAN Elliott.. :/ Spännande och läskigt.. Men jag får se det från den positiva sidan; Jag får träffa Cookie.. :) Om hon nu kommer ihåg mig.. Det vet man ju aldrig..

Men just nu vill jag bara sova... Men jag kan inte.. Men måste försöka.. Om jag så får vrida och vända på mig resten av morgonen så måste jag få liiiite sömn.. Udden kommer säkert bråka med mig som alla andra mornar om att jag ska ta barnet... Som tur e brukar jag alltid vinna så han får gå upp och ta hand om Elliott och jag får fortsätta sova.. Fast nu när han gjort det i mer lr mindre en månads tid så börjar han väl tröttna.. Men vad tror ni jag har fått göra i nästan 6mån tid då?? :P Det är faktiskt hans tur nu..

Han tyckte inte att det skulle vara några problem att vara ensam hemma med Elliott medans jag far till dalarna.. Det kommer säkert gå bra.. Men jag kommer sakna min bebis.. Men samtidigt vill jag följa med upp..

Ja du det är svårt det här..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback