Har Chevy Chase bruna ögon?!

Har precis kollat klart på filmen som var på femman. Var inte alls menat att jag skulle stanna uppe så här länge men jag råkade fastna framför filmen.. Gick precis in på http://tvprogram.nu/ för att kolla vad filmen heter.. Har sett den förut men kommer inte ihåg vad den heter.. Såg den inte från början nu heller måste jag erkänna..

"Bara bekymmer" eller "Nothing But Trouble" på engelska.. :)

Den är faktiskt bra, tro det eller ej.. :P Och med massa gamla godingar så som Chevy Chase, Dan Aykroyd, John Candy och Demi Moore.. Ska väll erkänna att jag inte är ett jätte stort Demi fan men hon går an.. Däremot Dan Aykroyd ligger väldigt varmt om hjärtat.. Har även en liten förkärlek till John Candy, vet inte varför men jag gillar honom.. Han är bra.. :) Och Chevy Chase ja han är helt underbar.. :D Och så har han bruna ögon.. Det såg jag minsann nu och då kan det ju inte bli bättre.. *thihi* :P

Var det inte Dan Aykroyds bror som dog i överdos? Har för mig att det var hans bror.. Han var tom mer känd än sin Dan, det var han som var stjärnan i den familjen tills att han tyvärr dog..

Jag fullkomligt älskar dessa gamla SNL godingarna.. :D Dom är för mig komedi.. :) Sånt man växt upp med.. :)

Men nu måste jag sova.. Tur att jag har Udden här så att jag får sova lite längre imorgon bitti, skulle aldrig klara det annars.. Är väl lite därför jag tillät mig att fastna i filmen oxå, det hade jag inte gjort annars..

Ska se till att Udden kopplar in den andra datorn nu oxå så att jag kan börja ladda upp lite bilder i mina inlägg oxå.. Plus att jag får upp lite bilder i min bilddagbok oxå.. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback