Fullt hus..

Idag har vi varit på Ikea, Rusta och även en sväng in på Coop för att kolla och handla lite.. Och sedan bar det av hem mot mamma för att försöka fixa Annchas bil som e dum.. Och vad hitta vi där?! Jo en hel flock med hundar.. Med dom 3 som vi (jag och kim) kom med så var dom sammanlagt 11 hundar!! :D Och det märktes.. *haha* :P Det var jätte mysigt! :D Jag njöt för fulla muggar! :) Hade en liten Molly flicka som sprang till mig så fort jag satte mig ner.. Mys Molly.. :) Sen så knäpp Daisy som tror att hon är knähund kommer ju och sätter sig i mitt knä så fort jag sätter mig på golvet.. Hon e rolig hon..

Bjuder på lite bilder från idag.. :) Jag försökte inte ens få alla med på samma bild för det hade varit nästintill omöjligt tror jag.. *haha* ;P

image242
Cookie, Molly, Daisy, Kissekotten, Roddan och Uddens hand.. :P

image243
Fiffi, Astrid, Molly, Roddan och Majsan..

image244
Fiffi, Cookie, Molly, Roddan och Majsan.. Och en kisspöl.. :P

Av de 11 hundar som var där räknas väl typ 5 av dom som valpar.. Sen är väl 3 unghundar och de resterande 3 är väl då gamlingar.. Oliver äldst med sina 5 år.. *thihi* ;P

Ska vi ta dom i åldersordning då.. Då behöver jag ju hjälp av mamma, som troligtvis sover vid denna tiden.. :/
Äsch vi tar det imorgon(senare idag) så kan jag lägga in alla hundar som var där i åldersordning plus skriva rätta blandningar.. För av alla 11 som var där så är ingen renrasig.. :P Alla små skithundar.. Eller joo Daisy är ju renrasig men hon är ju inte reggad så då räknas ju hon som blandis, trots att hon inte är det.. (Alldeles för komplicerat för att jag ens ska orka gå in på varför.) Dumma regler..

Men men.. Innan jag går och lägger mig måste jag bara bjuda på denna lilla söta bild på Majsan.. Vart själv väldigt nöjd med den.. :)

image245
Majsan får godis...

Nu ska jag sova så att jag orkar gå upp imorgon.. Måste hinna handla lite inför kvällen.. :) Och sen ska vi städa oxå.. Känns som att det är dax för det igen.. *thihi* Natti natt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback