Ny dag, Nya tag..

Igår var en sorgens dag.. Mamma ringde och grät i luren och berätta att katterna hade tagit en av kaninungarna.. H*n var ju bara 2v gammal, det lilla trollet.. Jätte söt.. Den minsta av de två.. Dom vart ju bara två så nu e den som e kvar alldeles ensam.. Dumma katter!!
Fast man kan ju igentligen inte skylla på katterna.. Dom gör ju det som faller dom naturligt.. Och det är ju en risk man tar när man har både "jägare" och "byte" hemma under samma tak..

Men över till nått mer tråkigt.. Mamma ringde idag och sa att fosterbarnens pappa har sagt upp dom, så barnen kommer inte att komma flera gånger.. :( Dumma han!! Så nu kommer vi inte att få träffa Jason, Samantha och Andrew mera.. Frågan är om han kanske skickar dom till Jamaica så att dom får bo med hans mamma och syster.. För enligt deras tradition så gör man tydligen så när nått sånt här händer (deras mamma dog ju nyligen)..
Jag tycker så synd om barnen bara, speciellt Andrew.. Han är så liten..
Och deras mamma ville ju inte att dom skulle bo med sin pappa.. Hon hade hoppats på att dom skulle bli placerade hos mamma och Lasse.. Men så verkar det inte bli... Tråkigt nog..

Vad har hänt mer då.. Ja du.. Jag vet inte.. Men det tycks bara vara tråkigheter nästan..

Håll tummarna att Alex, min dv. vädurs hona, är på tjocken och att hon får en 4-5st.. Eller flera.. ;)
Eftersom My fick så få så kan väll Alex få lite flera.. Helst bara siameser, eller kanske nån blå.. :)

Idag skulle jag igentligen varit och hämtat min nya lilla hamsterhona Indra.. En normalfärgad umborous vitmagad långhår rex.. :) Så fick jag med allt nu.. *thihi* nf umb vitm lh/rex.. Blir det nog förkortat.. *thihi*
Och ja just det, nått positivt iaf.. Jag har ÄNTLIGEN fått tag på en brunörad sobel!! Med lite tur även en brunörad silversobel.. Håll tummarna för att jag får den med silver oxå!! Vill så gärna!! Så snart kan jag komma igång med min uppfödning på bö soblar.. :) Fast jag måste vänta lite tills att honorna kommit upp i ålder.. Man måste ju vänta tills att dom är 4-5mån.. Så att dom har växt klart.. :)

Idag ska jag även hämta en dunabur till Plopp så att han oxå får bo i en stor plastbur precis som Donna.. :)
Så jag sitter hemma hos Udden i Hässelby just nu för att jag ska till Medborgarplatsen vid 19-tiden för att hämta den buren.. :)
Sitter och väntar på att han ska komma med en tonfisk sub och nått å dricka.. Elliott ligger och sover så han lär väl vakna just när jag ska ta min första tugga.. Jag är såå hungrig.. Åt frukost för 100år sedan känns det som.. *thihi*
Man kanske borde ta nått mer o dricka.. Har lite lätt huvudvärk..

Sen när jag ätit klart ska jag nog kanske gå iväg till Essan och äta brunisar med henne.. Vi får se.. Vi får se.. Men det låter väldigt lockande.. *thihi*

Nu verkar barnet ha vaknat.. Han är tyst men han har upp huvudet.. Jag ska väll dit och pussa på honom innan han blir ledsen.. Fast han borde inte bli ledsen han hör ju ett ljus han är van vid.. Dvs någon som knappar på tangenterna.. Då vet han att mamma är nära.. *haha*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback