Bråk, bråk och mera bråk..

Ja idag känns det som att jag och Udden inte har gjort nått annat än att bråka.. Det börja väl med att jag vakna på fel sida, fick smör på handen och sedan fortsatte det.. Skulle vika ihop tvätten, som jag stod halva dan och sortera och tvätta igår för att känna att ALL tvätt i en(av två) ikea kassar fortfarande var blött... Kul tänkte jag.. Då har den gått i torktummlaren en gång men skulle ha behöft gå en gång till.. Udden känner inte alls det här när han lastar i allt i ikea kassen.. Han tror att om man lägger massa blött tvätt i en kasse så torkar det av sig själv.. Det är inte så farligt.. Ahh jag vart galen.. Börja skrika och slängde kläder omkring mig.. Hur dum får man bli.. *suckar*

Så det var bara att lägga upp så mkt vi kunde på den klädhängar grejjen vi hade.. Det fick inte ens plats med en tiondel av det som fanns i kassen.. Och det fanns inte så många fler platser att hänga upp saker på, så udden tyckte på fullaste allvar att vi skulle lägga ut tvätten på sängen.. För då borde den torka.. Jag sucka och blev ännu argare.. Jag satt och puttra i soffan medans han hängde upp sakerna..

Eftersom vi var barnvakt åt svinkoppsbarnet Felicia så fick mamman äran att ta hem all tvätt och hänga ut den och torktummla den.. Så det löste sig iaf..

Vid såna här tillfällen måste jag påminna mig själv att Udden är uppvuxen med sin pappa sedan han var 6år.. Jag träffa Udden för första gången när han var 19år och då bredde hans pappa fortfarande hans mackor.. Men det sa jag ifrån.. Så nu måste udden sätta in sin egen micro mat och måste bre sina egna mackor.. Däremot så städar fortfarande pappan hans rum och bäddar hans säng.. Udden är nu 21år gammal.. :S
Mkt av det han kan idag har jag fått lära honom.. Så jag borde inte bli arg vid såna här tillfällen för han vet inte bättre.. Hur skulle han kunna veta, han har aldrig fått lära sig..
Han var en bortskämd snorunge när jag träffa honom.. Inte bortskämd på det viset att han fått massa saker, för det har han inte fått, utan på det viset att hans pappa har gjort ALLT och lite till för honom..
Det är jag som har lärt honom att diska och städa.. För det behövs om han ska bo här.. *haha*
Han kunde inte ens göra pyttipanna.. Dvs bara värma i stekpannan..

På dagar som denna då allt börjar helt fel så blir det lätt så att man retar upp sig på helt idiotiska saker.. Men det kan inte hjälpas.. Det som är gjort är gjort.. Och det som är sagt är sagt..
Det sluta lyckligt iaf.. Eller ja vi har inte gått och lagt oss än så precis hur lyckligt det kan sluta vet vi inte riktigt än.. *haha* Nää nu ska vi inte vara såna.. :P

Det slutade med att Udden gick och köpte pizza iaf.. Till mig.. Själv var han sugen på köttbullar och makaroner.. Som han faktiskt gjorde helt själv.. Jag har lärt honom.. *thihi*

Så slutet väl allting väl.. Eller nått sånt..

image19

Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha, min Maurits är precis lika bortskämd! När vi flyttade ihop så kunde han knappt städa, diska, laga mat eller tvätt. Fast tvätta kan han nästan inte nu heller för jag låter honom inte göra det för jag är orolig att han ska krympa alla mina kläder :P "Är det 40 eller 60 på det här?" är en vanlig fråga vid tvättmaskinen så jag sköter tvätten haha. Men precis som dig så har jag fått lära honom allt, jag är ju inte hans mamma som ska göra allt åt honom! Så numera är han lite duktigare på saker å ting (:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback